Šta to Google krije iza crnog rendera? FOTO

Google je na svom Twitter profilu objavio prvi zvanični render svog narednog pametnog telefona Pixel 4, koji bi u prodaji trebalo da se nađe u oktobru.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.06.2019.

12:13

Default images

Sudeći prema zvaničnom renderu, na poleđini uređaja nalaziće se kamera sa tri senzora smešena u kvadratni okvir. Na sredini, pri dnu okvira, nalazi se i jedna bela tačka, za koji bi se moglo pretpostaviti da je mikrofon.

Na rederu je uočljiv i bočni taster za uključivanje i isključivanje uređaja, kao i dobro poznati "G" logo na poleđini uređaja.

Objavljivanjem prvih rendera, Google želi da spreči glasine o dizajnu i karakteristikama Pixela 4, budući da su o njihovom predstojećem smartfonu počele da se pojavlju brojne neprovere informacije.

Detalji o prošlogodišnjem modelu Google Pixel 3 su, zahvaljujući neopreznosti jednog dela zaposlenih u toj kompaniji, isplivali na videlo mnogo pre zvaničnog predstavljanja.

Bilo je poznato skoro sve, karakteristike kamere pa čak i performanse, pošto je neko uspeo da je testira pre lansiranja.

Pretpostavlja se da je problem nastao kao posledica krađa nekoliko primeraka telefona pre same premijere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: