Mogu da prave male Tamagotchije: Stiže nova verzija elektronskog kućnog ljubimca

Prošle su 22 godine od kada se pojavio prvi legendarni Tamagotchi, igračkica koja se i kod nas prodavala i bila solidno popularna.

Izvor: B92

Petak, 17.05.2019.

15:28

Mogu da prave male Tamagotchije: Stiže nova verzija elektronskog kućnog ljubimca
Ilustracija / Foto: Depositphotos/alexlmx

Ko se ne seća, u pitanju su konzolice u obliku jajeta ili kamenčića, na kojima se nalazi vaš ljubimac, koga čuvate i o kome morate da brinete, tako što ga hranite, pojite, čistite mu izmet, mazite ga i radite druge aktivnosti koje će ga činiti srećnim i živim. A sada nam stiže novi Tamagotchi!

Neke od glavnih karakteristika novog Tamagotchija su to što možete da ga povežete sa vašim pametnim telefonom, ali, pre svega, i to što možete da ga "upoznate" sa drugim Tamagotchijima u okolini, sa kojim zatim može da se "uzme" i onda da prave malu decu Tamagotchije.

Novi Tamagotchi je znatno veći od onih kakve smo znali ranije, a takođe - slika ekrana je u boji i znatno je detaljnija.

Planirani izlazak na tržište je početkom jula i koštaće ne baš jeftinih 60 dolara, a ne znamo da li će se pojaviti i kod nas, ali, ako vam se baš bude davalo 60 dolara za njega, verovatno ćete moći da ga nabavite onlajn.

Samo, nećete imati za koga da ga ženite...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: