Jedi Fallen Order će biti čistokrvna singlplejer igra

Sve fanove Ratova Zvezda, ali i uopšte ljubitelje kvalitetnih singlplejer igara, ovog jutra nisu mogle da sačekaju lepše vesti.

Izvor: play.co.rs

Ponedeljak, 15.04.2019.

15:25

Jedi Fallen Order će biti čistokrvna singlplejer igra
Foto: Printscreen Youtube

Bler Braun, izvršni producent studija Respawn, koji radi na Sar Wars igri u koju su uprte sve oči, Jedi Fallen Order, potvrdio je preko svog Tviter profila da će ovo biti igra koja će imati isključivo fokus na narativu i singlplejer iskustvo, bez ikakvog multiplejera i mikrotransakcija, i ovaj Tvit je odjeknuo kao lavina širom interneta za svega par sati.

A kako i ne bi kad su strahovi veliki, jer iza studija Respawn kao izdavač i vlasnik licence za Star Wars igre stoji Electronic Arts, koji osim globalne loše reputacije iza sebe ima i dve Battlefront igre, gde je dvojka postala praktično simbol pohlepnih mikrotransakcija i Loot kutija modernog doba.

Zna se da je politika u EA da praktično sve igre moraju biti “live service”, odnosno sa milion stvari unutar igre na koje ljudi mogu da potroše pare, tako da eto zato ova vest da ćemo imati singlplejer narativu igru tako snažno odjekuje.

Osim toga, ranije je potvrđeno i da se igra radi u Unreal Engine, umesto u neslavnom Frostbite pogonu, koji EA forsira, a koji mnogim developerima zadaje prave glavobolje.

Večeras, u 20:30 po našem vremenu, očekujemo i panel koji će nam i zvanično otkriti igru, i naravno, pisaćemo vam odmah o tome, piše play.co.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: