Mehanički džin od dva metra pleše uz Sinatru

Robot Titan, gost Digitalnog samita Zapadnog Balkana koji se održava u Beogradu, oduševio je danas učesnike iz zemlje i sveta performansom, plesom uz čuvene svetske hitove.

Izvor: B92

Petak, 05.04.2019.

11:59

Mehanički džin od dva metra pleše uz Sinatru
Foto: YouTube Screenshot

Titan je uz brojne poznate pesme, poput "Lady in red" izvođača Krisa de Burga (Cris De Burgh), kao i uz Sinatrin hit "My Way" iz 1967. godine, plesao okružen oduševljenim gostima samita koji su ga snimali i fotografisali.

Ovaj mehanički džin "šeste" generacije, viši od dva metra, obraćao se publici u centralnom holu Palate Srbije, "stepovao" u ritmu poznatih muzičkih numera, i na kraju izvođenja Sinatrinog hita se - isključio, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

Titan je, inače, performer koji nastupa na brojnim svetskim manifestacijama još od 2004. godine, kada se prvi put pojavio u javnosti, Nastao je u "laboratoriji" britanske kompanije Cyberstein Robots, a danas nastupa širom sveta na koncertima sa čuvenim izvođačima kao što je pop pevačica Rijana, a učestvovao je i u engleskom izdanju "Velikog Brata".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: