Huawei slučajno objavio fotografije svog novog flegšipa, potvrđene karakteristike FOTO

Samo nekoliko dana pred zvanično predstavljanje najnovijeg Huaweijevog flegšip pametnog telefona, na interntu su se pojavile njihove zvanične fotografije.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.03.2019.

20:00

Default images

Fotografije modela P30 i P30 Pro objavio je holandski ogranak kineske kompanije, koji je na svom zvaničnom sajtu slučajno objavio stranicu nemenjenu promociji novih uređaja.

Stranica je, u međuvremenu, uklonjena sa sajta, ali su brojni drugi sajtovi i profili na društvenim mrežama uspeli da ih preuzmu i prenesu, piše GSM Arena.

Fotografije, same po sebi, ne otkrivaju mnogo šta novo o dizajnu i izgledu modela, što već nismo imali prilike da vidimo zahvaljujući brojnim "leakerima". Jedina novina u današnjoj objavi bi mogao pun spektar boja u kojima će uređaji P30 serije biti dostupni.

Danas objavljene fotografije pratili su i postovi na društvenim mrežama koji su, uglavnom, potvrdili karakteristike Huaweija P30 i P30 Pro, o kojima ste već mogli da čitate na stranicma Tehnopolisa B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: