Kako je Apple uspeo da "iznervira" glavnu konkurenciju u samo 54 sekunde? VIDEO

Novom reklamom, objavljenom prošle nedelje, tehnološki gigant iz Kupertina uspeo je da se dotakne jedne od najostljiviih tema koje su već duže vreme predmet kritika na račun njegove najljuće konkurencije.

Izvor: B92

Sreda, 20.03.2019.

20:00

Kako je Apple uspeo da
GettyImages

Apple je snimio reklamni video u kome se na najdirektiji način bavi pitanjem bezbednosti podataka kod njihovih uređaja, sa akcentom na iMessage konverzacije, zatim istoriju ruta kod aplikacije Maps i ograničavanje praćenja pri korišćenju brauzera Safari.

To im je uspelo da urade, a da pritom ni na koji način direktno ne pomenu ni Google ni Facebook - iako je sasvim očigledno na šta se u spotu cilja.

Pitanje privatnosti i bezbednosti ličnih podataka, koje Applova reklama potencira, nešto zbog čega je pomenuti dvojac više puta u poslednjih godinu, dve bio na udaru kritika zbog curenja informacija i zloupotrebe ličnih podataka korisnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: