Igrate PUBG u Indiji? Možda ćete završiti iz rešetaka zbog toga

U Indiji se već duži period govori o tome kako je PUBG i PUBG Mobile izuzetno zarazna i opasna igra po omladinu koja izaziva povećanu agresivnost.

Izvor: B92

Petak, 15.03.2019.

11:00

Igrate PUBG u Indiji? Možda ćete završiti iz rešetaka zbog toga

Zbog toga su vlasti u gradu Rajkot uvele stroge mere kojima zabranjuju igranje i posedovanje ove igre.

Da objava nije šala najbolje govori to da je policija počela da hapsi ljude na koje se sumnja da imaju PUBG instaliran na telefonu. Do sada je uhapšeno desetak osoba, uglavnom studenata, koji nisu preterano dugo zadržani u policiji, ali njihovi mobilni telefoni jesu, radi dalje istrage. Zato postoji šansa da ih očekuje neka kazna.

Iz policije su u razgovoru za The Indian Express izjavili kako je PUBG toliko zarazan za igrače da od igranja čak nisu ni primetili da im se policija približava te su uhvaćeni "na delu".

Videćemo kako će se dalje razvijati situacija, kao i koja će kazna biti za igrače koji su uhvaćeni kako igraju ovu igru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: