Novi GeForce GTX 1660 Ti nudi odlične performanse za aktuelne igre

NVIDIA je upravo predstavila svoj novi gejming GPU - GeForce GTX 1660 Ti, koji, kako ističu, "donosi veliki iskorak u performansama i energetskoj efikasnosti", kada su najpopularnije aktuelne igre u pitanju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.02.2019.

16:00

Novi GeForce GTX 1660 Ti nudi odlične performanse za aktuelne igre

Ovaj premijum grafički čip zasnovan je na 12. generaciji Turing GPU arhitekture i, uz samo 120 vati snage, pruža najbolje performanse po vatu u odnosu na druge kartice u svojoj klasi.

GTX 1660 Ti je i do 1,5 put brži od GeForce GTKS 1060 6GB i omogućava 120 frejmova po sekundi na 1080p rezoluciji, u popularnim online igrama kao što su Fortnite, PUBG i Apex Legends.

Poseduje 1.536 CUDA jezgara i 6GB nove GDDR6 memorije, koja radi na 12Gbps, kao i boost clock od skoro 1.8 GHz, pa se lako može overklokovati za još bolje performanse.
Uz GTX 1660 Ti dolazi i GeForce Experience aplikacija koja igračima omogućava korišćenje jedinstvenih funkcija za određene igre, kao što su:

NVIDIA Highlights - automatski snima najbolje momente igranja. Opciju podržava više od 35 igara, među kojima su: Metro Exodus, Fortnite, War Thunder, Shadow of Tomb Raider, Ring of Elysium, Hitman 2, Final Fantasy XV, Tekken 7 i druge.

NVIDIA Ansel - omogućava igračima da snime i dele prelepe in-game fotografije. Opciju podržava više od 70 igara, uključujući: Metro Exodus, Battlefield V, Hitman 2, Shadow of Tomb Raider, For Honor, Star Wars: Battlefront II i Final Fantasy XV.

NVIDIA Freestyle - omogućava igračima da prilagode izgled igara post-processing tehnologijom. Najnoviji filteri omogućavaju vizuelno pretvaranje igre ili fotografije u uljanu sliku, kao i promenu izgled igre u npr. retro stil iz '80-ih godina prošlog veka. Novi GeForce GTX 1660 Ti čip će biti dostupan u grafičkim kartica većine poznatih svetskih proizviđača, među kojima su ASUS, Gainward, Gigabyte, Innovision 3D, MSI...

Preporučena početna cena iznosi 299 evra, ali će svakako varirati u zavisnosti od proizvođača kartica, dizajna, karakteristika i regiona prodaje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: