"Ultra Instinct Shaggy" ipak nije deo Mortal Kombata 11

Šegi, najbolji prijatelj Skubi-Dua, i tajno "najveći Super Saiyan ikada", postao je meme ove godine poznat i kao "Ultra Instinct Shaggy".

Izvor: B92, IGN Adria

Ponedeljak, 11.02.2019.

13:15

Printscreen / YouTube

Posle masovne peticije da se Šegi "dovede" u Mortal Kombat 11, zvanični Mortal Kombat Twitter nalog je stavio tačku na čitavu sprdnju jednim jedinim haštagom - #RIPShaggy.

Šala je da ovaj uvek veseli i gladni smotanko (koji je možda koristio "herbalnu" ispomoć) u stvari najmoćnije biće u univerzumu.

Čak smo viđali i montaže gde mlati mnoge poznate anime likove, pa je bilo sasvim logično i da se pojavi u nastavku jedne od najpopularnijih borilačkih igara. Na kraju krajeva, Worner Bros. je vlasnik i Scooby-Doo i Mortal Kombat licence, podseća IGN Adria.

Čak se i Ed Bun, glavni čovek studija NetherRealm, u jednom trenutku pridružio opštoj sprdnji: A što se "ozbiljnih" Mortal Kombat vesti tiče, Kabal je potvrđen kao igrivi lik, kao i D'Vorah.

Igra 23. aprila izlazi za PC, PS4, Switch i Xbox One.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: