LG predstavio džinovski OLED ekran od 19,8 metara VIDEO

Kompanija LG Electronics sklopila je 260 ekrana za digitalne signalne displeje sa svetlećim diodama od organskih komponenti (OLED), kako bi pružila izgled digitalnih okruženja dok posetioci sajma CES 2019 ulaze u LG kabinu.

Izvor: B92, telegraph.co.uk

Petak, 11.01.2019.

09:45

LG predstavio džinovski OLED ekran od 19,8 metara VIDEO
Foto: Gettyimages

"LG OLED Falls" ima 76 konkavnih, 72 konveksnih i 112 ravnih LG OLED ekrana.

OLED zid, visok 7,6 metara i širok 19.8 metara, prikazuje slike krivulje pustinje, vodopade, okean i svetleće efekte.

LG-ova OLED tehnologija koristi piksele sa osvetljenjem koji mogu da se uključe i isključe pojedinačno, za kontrolu svetline i kvaliteta slike, bez posebnog izvora svetlosti. Display takođe ima naprednu audio tehnologiju za ono što kompanija naziva impresivnim iskustvom.

LG demonstrira svoju tehnologiju i izložbu OLED Falls u Centralnoj dvorani kongresnog centra u Las Vegasu na štandu "2019 International CES", prenosi britanski Telegraph.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: