Lighting Strikes za Battlefield V stiže 17. januara

Kada se Battlefield V pojavio, glavna mana mu je bilo to što pred igračima nema baš mnogo sadržaja. To je delom uslovljeno politikom izdavača Electronic Artsa da igre "obogaćuje" kroz mesece i godine pred nama.

Izvor: B92

Petak, 11.01.2019.

12:00

Lighting Strikes za Battlefield V stiže 17. januara

Tako nas već u prvom mesecu nove godine očekuje dolazak drugog poglavlja Tides of War kampanje, ali i raznih drugih modova igranja.

Drugo poglavlje nosi naziv Lighting Strikes, koje predstavlja direktni nastavak na prvi, Overture.

Zajedno sa ovim igrači dobijaju i co-op mod igranja, nazvan Combined Arms, novi mod igranja, Rush se vraća u ponudu multiplejer modova, a očekuje se i nova misija u Grand Operations segmentu, piše Play.

Ono što još dolazi uskoro jesu mikrotransakcije, nazvane Battlefield Currency. Na taj način igrači će moći da kupuju in-game valutu za pravi novac, dok će i dalje moći da je zarađuju kroz igranje.

EA nije baš slavan po pitanju mikrotransakcija, ali se nadamo da su ovoga puta naučili lekciju, pošto je objavljeno da će za pravi novac moći da se kupuje samo "kozmetika".

Lighting Strikes u Battlefield V stiže 17. januara, dok će se ostale novine pojaviti istog ili približnog datuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: