Ovde će svako moći da prodaje svoje igre

Internet platforma namenjena komunikaciji među igračima Discord, najavila je da će svoju prodavnicu igara otvoriti za sve divelopere u 2019. godini.

Izvor: B92, PC Axe

Nedelja, 16.12.2018.

13:00

Ovde će svako moći da prodaje svoje igre
Printscreen / Blog.discordapp.com

U želji da se takmiči sa Steamom, Discord je najavio da će oni koji odluče da koriste njihovu prodavnicu dobiti 90 odsto udela u prihodima.

U međuvremenu, igrači će u Discordu dobiti mogućnost da kreiraju svoju biblioteku.

"Razgovarali smo sa velikim brojem divelopera, a mnogi od njih smatraju da trenutne prodavnice ne poštuju 70/30 pravilo kada se govori o distribuciji igara. Zbog toga, sada vidimo da oni stvaraju sopstvene prodavnice i launchere kako bi distribuirali svoje igre umesto da se fokusiraju na ono što je zaista važno - pravljenje odličnih igara i negovanje neverovatnih zajednica", navode iz Discorda.

"Tako da ćemo, od 2019. godine, proširiti pristup prodavnici Discorda, pa će diveloperi će moći sami da objave svoje igre sa 90 odsto udela prihoda koji ide direktno njima. Preostalih 10 odsto pokriva naše operativne troškove, a mi ćemo istražiti njegovo smanjenje optimizacijom naše tehnologije i stvaranjem stvari efikasnijim."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: