Nova igra za ljubitelje istraživanja misterioznih dubina VIDEO

Upravo je izašla igra koja izgleda prilično intrigantno i stilski veoma dopadljivo, a čije postojanje je najavljeno još na E3 2013. godine.

Izvor: B92

Subota, 15.12.2018.

12:42

Nova igra za ljubitelje istraživanja misterioznih dubina VIDEO

Zove se "Ispod", odnosno Below, i na njoj je radio studio Capybara Games, koji je i izdavač igre, iako je prvobitno to trebalo da radi Microsoft.

U pitanju je akciona avantura sa Rogue-like elementima, gde smo u ulozi "mladog ratnika" koji je otišao na misteriozno ostrvo da istražuje njegove brojne podzemne lavirinte i tajne.

Iako priča nije bogzna kakva, ono čime nas igra kupuje jeste odlična atmosfera i veoma prijatan artistički stil koji prati i zlokobna muzika.

Autori su za potrebe naglašavanja veličine sveta koristili tehniku gde su namerno smanjili glavnog protagonistu, praćeno tilt–shift fotografijom koja menja percepciju veličine kod igrača.

Autori obećavaju brojna "pronicljiva" čudovišta, kreativne zamke i razne druge misterije, a osim atmosfere, svakako najveći akcenat je na istraživanju i borbama u surovom okruženju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: