Procurele informacije o novoj Mortal Kombat igri

Dobijali smo dosta igara u Mortal Kombat franšizi u prethodnim godinama, pa je logično očekivati da je nova igra već u pripremi.

Izvor: play.co.rs

Nedelja, 25.11.2018.

18:43

Procurele informacije o novoj Mortal Kombat igri

I dok zvanične objave još uvek nema, zahvaljujući glasovnom glumcu koji je radio na lokalizaciji igre za špansko govorno područje saznajemo da Warner Bros. i NetherRealm uveliko spremaju igru.

Glasovni glumac je ovo otkrio na Twitteru iz besa što su developeri povukli karaktere kojima je on trebao da pozajmljuje glas. On je novu Mortal Kombar igru nazvao Mortal Kombat XI, ali zapravo nije u potpunosti siguran koji je tačan naziv igre, a u naknadnom tvitu je otkrio i da otkrivanjem nenajavljene igre nije prekršio nikakav ugovor jer ga nije ni bilo.

Trenutno nam ostaje samo da očekujemo da će razvojni tim najaviti igru, kada će nam biti otkriven tačan naziv, a pošto je u toku proces lokalizacije pretpostavljamo da to tada nećemo dugo čekati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: