Ponovo rade Instagram i Facebook

Korisnici širom sveta ne mogu da koriste Instagram i Facebook.

Izvor: B92

Utorak, 20.11.2018.

13:30

Ponovo rade Instagram i Facebook
GettyImages

Nakon što u ponedeljak Facebook Messenger nije radio za milione korisnika, popularna društvena mreža je danas "otkazala poslušnost".

Iako je prestanak rada Messengera u većini delova sveta trajao samo oko pola sata, to je bilo sasvim dovoljno da se na Twitteru stvori "globalana" panika. Današnji problemi sa radom Facebooka i Instagrama počeli su nešto pre 14 časova, kada stranice sajta nisu mogle da se učitaju, a korisnci dobili poruku da je usluga nedostupna (service unavailable). Korisnici širom sveta prijavljuju i da nisu u mogućnosti da pristupe svojim nalozima na Instagramu, dok britanski Independent javlja da je Instagram aplikacija funkcionalna. Prestanak rada društvenih mreža pogodio je korisnike u Velikoj Britaniji, većem delu Evrope, zatim u SAD, Južnoj Americi, većem delu Azije i Autraliji, javlja britanski San. Još uvek nije poznato da li su ova dva kvara povezana, ali se ta mogućnost ne može isključiti budući da su obe društvene mreže u vlasništvu komapnije Facebook.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: