Fenomenalan gejmerski džip iz Trusta stiže na Games.Con

Znamo za atraktivne gejming "rigove" u našim domovima, igraonicama, gejming arenama i binama za eSports okršaje, znamo bar jednu osobu koja ima tu sreću da svoju "radnu" sobu pretvori u svemirski brod sa osvetljenjem komponenti koje od prostorije pravi žurku u roku od sekund...

Izvor: B92

Nedelja, 25.11.2018.

12:00

Fenomenalan gejmerski džip iz Trusta stiže na Games.Con

Znamo sve te lepe stvari i odavno smo se navikli na njihovo postojanje.

A onda je Trust Gaming rešio da nas sve iznenadi i doveze na Games.Con svoj fenomenalni gejmerski džip GXT Raptor koji se jednostavno ne može rečima opisati.

Zato ćemo samo reći da će ovo definitivno biti jedna od najvećih atrakcija ovogodišnjeg festivala!

Ova suluda igraonica na točkovima već je posetila velike evropske konove kao što je Gamescom u Kelnu, Milan Games Week i Paris Games Week, i šta još da kažemo osim da jedva čekamo svetskog putnika da se parkira i u Hali 1 na Games.Conu.

Raptora u akciji možete pogledati na OVOM LINKU a uživo ga možete videti od 30. novembra do 2. decembra na najvećoj domaćoj konvenciji igara i pop kulture!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: