Games.Con - Najveća zona besplatne zabave u regionu

Najveći festival igara i pop kulture u regionu se jednostavno ne može tako nazvati ako ne pruža svima mogućnost da se dobro zabave, zar ne?

Izvor: B92

Sreda, 21.11.2018.

12:00

Games.Con - Najveća zona besplatne zabave u regionu

Games.con će treću godinu uspešno sprovesti u delo sledeću "politiku": Jednom kada kupite kartu i uđete na festival, sve aktivacije, sve vrste igara, zabavnih sadržaja i programa su besplatni!

"Od ovog pravila izuzimamo isključivo humanitarne akcije poput one koju airsoft ekipa organizuje u saradnji sa Crvenim krstom, a koja iz godine u godinu prolazi jednom rečju fenomenalno", napominju organizatori festivala, Digital & Entertainment Festivals.
Games.con će još jednom okupiti desetine sponzora, saradnika, prijatelja festivala, i svi oni imaju jedan zadatak - pružiti gostima festivala nešto novo, moderno, zabavno i besplatno. Bilo da su u pitanju najnoviji VR uređaji, konzole ili ekskluzivno testiranje nove igre domaćih i stranih developera, svi koji se prepoznaju u Games.con festivalu moraju doprineti opštoj zabavi.

Ipak, u takvoj situaciji mora se znati neki red.
"Jednom kada sednete za PlayStation, VR uređaj ili nešto šesto, morate imati u vidu da niste sami u našoj hali i da hiljade posetilaca čekaju da isprobaju najnovija čuda gejming industrije – imajte razumevanja za njih i ograničite sebe na partiju-dve, ili na desetak minuta isprobavanja. Ove godine očekujemo preko pedeset hiljada posetilaca, i ne želimo da čujemo da neko jednostavno nije došao na red", apel je organizatora Games.cona.

Games.con se unapred zahvaljuje na poštovanju gore napisanog i želi svim posetiocima najbolji mogući provod!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: