(Skoro) svi Appleovi kompjuteri [podcast]

Iako je zvezda večeri bio iPad, ovo je bio događaj Appleovih kompjutera.

Izvor: B92

Utorak, 30.10.2018.

19:56

(Skoro) svi Appleovi kompjuteri [podcast]
Foto: Stephanie Keith / Stringer / Getty Images

Ako i dalje koristite i volite MacBook Air ili Mac mini, ovo je vaš srećan dan. Dugo očekivano osveženje stiglo je za dve sprave od kojih su se mnogi već oprostili, a da kompjuterska priča bude još zanimljivija, Apple je novi i skoro u svakom smislu redizajnirani iPad Pro predstavio upravo kao kompjuter. Kompjuter koji je, kako kažu, brži od 92% prenosivih PC-jeva, umesto "iPhoneovskog" konektora sada ima USB-C, a aplikacije i igre koje će za njega stići po prvi put mogu ono što je do sada moglo samo na kompjuterima i konzolama. O svemu tome, utiscima koje je Apple ostavio nakon ovog događaja i onome što smo čitali između redova poslušajte u novoj epizodi Tehnopolis Podcasta koju smo snimili odmah pošto je Lana Del Rey sišla sa Appleove bine u Velikoj jabuci.

Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Hvala na slušanju, do sledeće epizode, sve najbolje!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: