U pripremi novi dokumentarac o GTA V

Grand Theft Auto V je zaista zapanjujuća igra, prvo je svojom tehnologijom oduševila na milione igrača sa pojavljivanjem za stariju generaciju konzola, a kasnije i na novoj generaciji, a PC igrači su bili zadovoljni time da je u pitanju odličan port.

Izvor: play.co.rs

Utorak, 16.10.2018.

16:24

Default images

GTA V nam je pružio dosta toga da radimo i proživimo u igri, a sem kampanje, najbolja komponenta je bila GTA Online, ekstenzija igre koja je developerima i izdavaču dovela milionski profit i načinila igru najprofitabilnijim vidom zabave u istoriji, piše play.co.rs

Sve ovo je dovelo do toga da igra poprimi veliku pažnju u svetu izvan industrije video igara, pa je tako sada na pomolu dokumentarac koji nosi naziv "The Billion Dollar Game".

Tema dokumentarca će biti upravo taj uspeh igre kao i put do njega, ali i usputni uspon i padovi koje je Rockstar doživeo sa implementacijom različitog sadržaja.

Drugih detalja trenutno nema sem da na projektu radi Rob Rajan, režiser dokumentarca Breaking Habits.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: