Agent 47 ima misiju u Kolumbiji... VIDEO

Do kraja godine nas očekuje mnoštvo različitih video igara. Remasteri će nas vratiti u detinjstvo, akcione igre će nas staviti u ulogu heroja, a Hitman 2 nas stavlja u ulogu ćelavog ubice.

Izvor: B92

Sreda, 10.10.2018.

13:26

Agent 47 ima misiju u Kolumbiji... VIDEO

Nezavisni IO Interactive radi odličan posao po pitanju dizajna igre, što sada najbolje možemo videtu u novom prikazu gejmpleja, koji nas vodi u Kolumbiju.

Ovde vidimo odstupanje od velikih gradskih gužvi i metropolisima, već je okruženje tihi gradić u državi Južne Amerike, gde se nalaze neke poprilično bogate face, piše Play.

Plaćeni ćelavko će dati sve od sebe kako bi posao izvršio kako treba i na što veći broj domišljatih načina, ali nažalost nismo videli kako će se radnja odvijati u džungli.

Uživajte u videu i imajte u vidu da Hitman 2 stiže već 13. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: