Geralt konačno u novom trejleru za Thronebreaker

Na oduševljenje svih fanova Witcher franšize, ove godine dobijamo novu igru koja govori o hrabrim avanturama vešca u vidu Thronebreaker: The Witcher Tales.

Izvor: B92

Nedelja, 30.09.2018.

17:15

Geralt konačno u novom trejleru za Thronebreaker

CD Projekt Red je ovo prvobitno planirao kao prostu ekspanziju, ali su se predomislili da je zbog velikog potencijala načine punokrvnom igrom. Tako smo u dosadašnjim objavama slušali dosta toga, ali Geralta nismo viđali, barem ne do sada.

Najnoviji trejler koji se pojavio nakratko tizuje priču koja nas očekuje, gde možemo videti i Geralta u nešto drugačijem izdanju u odnosu na ono na koje smo navikli. Geralt ovde neće biti protagonista, već će to biti princeza Lirije i Rivije, Mev, koja je povezana sa kasapinom iz Blavikena, piše Play.

Thronebreaker dolazi već 23. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: