Fallout 76 neće imati krosplej

Nedavno je svet obradovala vest da je Soni promenio mišljenje za krosplej Playstation 4 sa ostalim konzolama, ali ipak nije sve u rukama ove japanske kompanije kada su video igre u pitanju.

Izvor: B92

Subota, 29.09.2018.

12:32

Default images

Već svi prvo znamo da će Fortnite biti prva igra koja će podržavati ovaj element, a sada saznajemo i koja neće. Naime, posle radovanja fanova zbog objave vezane za krosplej mnogi su pohvalili Soni zbog ove istorijske odluke, jedan od njih je bio i Pit Hajns, vođa marketinga u kompanija Bethesda.

Mnogi fanovi su njegovu pohvalu primili kao vrstu potvrde da će nadolazeći Fallout 76 biti jedna od igara koje će podržavati međuplatformsko igranje, ali je nakon toga usledio i drugi Hajnsov tip u kojem je navedeno da nema krospleja za ovu igru “zbog velikog broja razloga, i ga verovatno nikada neće implementirati.

Tužna vest za one koji su planirali da igraju sa svojim prijateljima na drugim platforama Fallout 76, ali postoji tračak nade da će se Bethesda, kao i Soni, predomisliti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: