Bliži se trenutak kada ćemo da upoznamo najveći i najskuplji iPhone

Veliko predstavljanje novih proizvoda, softvera i usluga Apple je zakazao za sredu, 12. septembar. Šta možemo da očekujemo?

Izvor: tportal.hr

Utorak, 11.09.2018.

21:20

Bliži se trenutak kada ćemo da upoznamo najveći i najskuplji iPhone
Foto: Gettyimages

Približava se trenutak kad će Apple da predstavi nova izdanja svog pametnog telefona, moguće i drugih gadgeta, servisa i softvera. Ipak, u središtu pažnje svakako će biti novi modeli iPhonea, o kojima se već mesecima neumorno nagađa.

Pričalo se, između ostalog, kako možemo da očekujemo najveći i najskuplji iPhone dosad, kako će novi modeli dobiti oznaku XS, kako najjeftiniji model neće biti baš sjajan, kako bi mogla da izostane podrška za 3D Touch i Apple Pencil, kako bi mogao da košta od 649 evra pa naviše...

Uz nove modele iPhonea, nagađa se, da bi u dvorani Steve Jobs u novom Appleovom sedištu u Kupertinu mogli da budu predstavljeni i novi iPad, iMac mini te Air, kao i nova generacija pametnog sata Apple Watch. Verovatno ćemo saznati i kad će izdanja operativnih sistema iOS12 i Mojave postati službeno dostupna.

Naravno, moguće je kako će poneka objava biti ostavljena i za moguće događaje tokom oktobra, što je Apple takođe znao da priredi tokom proteklih godina. Poslednji put su to učinili 27. oktobra 2016. godine, kada je predstavljen MacBook Pro sTouch Barom.

Moguće je kako će za to predstavljanje biti ostavljeni svi novi modeli Appleovih prenosnih i stonih računara, ali i iPhone SE2, o kojem se takođe dosta nagađalo tokom ove godine, kao i HomePod mini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: