Witcher serija će imati znatno izmenjenu Ciri

Stiže nam još detalja o Witcher seriji.

Izvor: play.co.rs

Ponedeljak, 10.09.2018.

21:18

Witcher serija će imati znatno izmenjenu Ciri

Ranije prošle nedelje smo saznali da će glavnu rolu imati Henri Kavil i da će izaći ranije nego što je prvobitno planirano, a detalj koji se sada pojavio je podstakao žustru raspravu na internetu, piše Play.co.rs

Naime, institucija National Youth Theatre je otkrila da Netflix za ulogu Ciri u seriji traži devojku starosti od 15-16 godina koja spada u BAME “kategoriju”(Black, Asian, Minority Ethnic), odnosno da glumica neće biti iste rase kao što je Sapkovski istakao u knjigama o Vešcu.

Ovo u najavi ima ogromno odstupanje od izvornog materijala, pošto dobro znamo da je Ciri plave krvi, odnosno kćer kralja Emrima, pa bi na taj način cela loza morala biti menjanja u odnosu na originalnu zamisao.

Sa druge strane, možda se ispostavi da je reč o pogrešnoj informaciji, ali je ovaj podatak izazvao dosta rasprava na internetu, kao i veliko razočarenje od strane Poljaka, koji dela Sapkovskog smatraju kao jednom vrstom nacionalnog blaga.

Šta vi mislite o ovakvom potezu produkcijskog tima?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: