Netflix i Blizzard nam spremaju Diablo TV seriju

Pre oko mesec dana su nam iz Blizzarda misteriozno najavili da rade na nekoliko projekata u Diablo svetu, što je obradovalo brojne Diablo i Blizzard fanove, koji su se zabrinuli da je Blizzard ovu slavu franšizu zaboravio.

Izvor: play.co.rs

Petak, 31.08.2018.

13:16

Default images

Prvi od tih je najavljen pre oko dve nedelje, a to je dolazak Diablo trojke na Switch konzolu, ali se svi pitaju šta su ti ostali tajni projekti? Nedavno je procurela informacija da su Netflix i Blizzard udružili snage i da će nam vrlo uskoro, verovatno na BlizzConu, predstaviti taj zajednički poduhvat – animiranu Diablo seriju!

Prema ovim navodima, već se zna i ko će biti scenarista za seriju, to je Endru Kozbi, koji je izgradio karijeru na seriju Eureka, i koji je pisao scenario za novog Hellboy-a. Netflix je već uradio animiranu seriju po igri, Castlevania, i izgleda da ona prolazi odlični po popularnosti i pozitivnim kritikama, pa nas ne čudi to što žele da nastave da proširuju produkciju u tim vodama.

Bilo bi lepo kada bi ove glasine bile istinite, ali do potvrde ćemo ipak morati da sačekamo BlizzCon ovog novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: