500 miliona konzola: Sony predstavio PS4 Pro Limited Edition

Kompanija Sony nedavno je objavila zaista neverovatnu vest za ovu kompaniju, da su njihove konzole iz PlayStation linije do sada prodate u preko 500 miliona primeraka.

Izvor: play.co.rs

Nedelja, 12.08.2018.

17:26

500 miliona konzola: Sony predstavio PS4 Pro Limited Edition
Printscreen YouTube/PlayStation Australia

Prvi Sony PlayStation pojavio se 3. decembra 1994. godine i od tada do danas Sony dominantno drži poziciju kao jedna od vodećih kompanija na poljlu kućnih gejming konzola, što je pogotovo naglašeno u ovoj generaciji konzola.

PlayStation 4 se od izlaska do danas prodao u 82 miliona primeraka i pitanje je dana kada će prestići Xbox 360 i PlayStation 3, koje su se prodale u oko 84 miliona primeraka.

Povodom jubileja od preko pola milijarde prodatih PlayStation uređaja, Sony je danas predstvio limitiranu liniju jedinstvenih PlayStation 4 Pro konzola koja nosi jasnu poruku svojim imenom "500 Million Limited Edition". Biće proizvedeno u svega 50.000 primeraka ove limitirane edicije i prodavaće se po ceni od 500 dolara, a dolazi na tržište 24. avgusta.

Ova edicija donosi jako lep izgled, za koji moramo reći da nam se veoma sviđa, sa elementima providne metalic tamno plave i zlatnim oznakama, koji celom paketu zaista daju vrhunski izgled. Pored ovih estetskih elemenata, ova limitirana edicija dolazi i uz 2TB hard disk, i uz standardni paket kvalitetnog hardvera koji ide uz PS4 Pro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: