Premijerno predstavljen "brutalni" Doom Eternal gejmplej

Ovogodišnje E3 predstavljanje kompanije Bethesda je fanovima predstavilo dosta igara, ali uglavnom bez mnogo detalja, pa smo tako za TES 6, Starfield i druge dobili samo kratke tizere.

Izvor: play.co.rs

Nedelja, 12.08.2018.

12:12

Premijerno predstavljen

Jedna od igara za koje smo ostali uskraćeni novih detalja je bio i najnoviji dodatak u bogatom Doom serijalu, nazvan Doom Eternal.

O ovoj igri nema nikakvih informacija sem da će biti znatno paklenija od Doom 2016, što logično i očekujemo.

Zahvaljujući velikoj QuakeCon konvenciji, sada je pred nama prvi prikaz gejmpleja koji prosto rečeno izgleda fantastično, kao i objava da Doom Eternal dolazi na PC, PS4, Xbox One, kao i Nintendo Switch, piše Play. Video u trajanju od par minuta i sa odličnom heavy metal podlogom prikazuje šta sve to Doom Eternal donosi vernim fanovima sa puno opcija za makljažu demona, a pored zabadanja noževa u vrat neprijatelja i njihove dezintegracije možemo videti i nešto dinamičnije kretanje protagoniste, kao i neke specijalne sposobnosti i nadogradnje poput razarajućeg “krvavog udarca”.

Developeri su prikazali i dizajn heroja koji dolazi sa pojačanjem u arsenalu, bossove koji će mu zadavati paklene muke, i neke od lokacija odličnog izgleda.

Dodatno je otkriveno da će Doom Eternal imati i multiplejer komponentu u vidu co-op igranja, ali će priča i dalje biti sastavni deo igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: