Zvanična Resident Evil 2 tastatura izgleda sjajno, košta papreno

Capcom je danas predstavio sva moguća izdanja nadolazećeg rimejka Resident Evil 2, i jedna stvar nam je posebno zapala za oko.

Izvor: play.co.rs

Subota, 11.08.2018.

13:29

Default images

To je ova neverovatno lepa tastatura koju možete videti dole, dizajnirana po ugledu na Lexington pisaće mašine unutar same igre. U pitanju je portabilna blutut tastatura dizajnirana za korišćenje uz telefone i tablete, i po izgledu verujemo da je prava miliona kucati na njoj, jer je dizajn prava hrana za oči.

Nažalost, takav dizajn i košta, pa je kupovina ove tastature nešto za šta ćete morati da izdvojite oko 680 dolara. Ukoliko ste baš ogromni (i bogati) fan Resident Evil serijala, onda je tu za vas i celo kolekcionarsko premijum izdanje, koje pored tastature sadrži još i sve ove stvarčice koje vidite ispod, a koje košta skoro 900 dolara.

Čim se pravi, znači i da za to postoji pubilka. Svakako lepo, ali "okle pare", što bi rekao naš narod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: