Novi Mate 20 Pro: Huaweijev flegšip sa najvećom baterijom

Mate serija pametnih telefona kompanije Huawei uvek je stavljala naglasak na autonomiju baterije, što planira da nastaviti i kod budućeg modela Mate 20 Pro.

Izvor: B92, Bug

Petak, 10.08.2018.

17:20

Novi Mate 20 Pro: Huaweijev flegšip sa najvećom baterijom
GettyImages / Arhivska fotografija

Baterija tog predstojećeg modela kineske kompanje trebalo bi da ima veći kapacitet ne samo u odnosu na još uvek aktuelni Mate 10 Pro, nego i u odnosu na P20 Pro čija baterija ima kapacitet od 4.000 mAh.

Novi Huawei Mate 20 Pro bi trebao da ima bateriju čiji kapacitet iznosi barem 4.200 mAh.

Osim baterije većeg kapaciteta, očekuje se i da će Mate 20 Pro biti zasnovan na novom Kirin 980 čipsetu. Uređaj će biti opremljen sa barem 6GB RAM-a i 128GB interne memorije.

Više informacija o Mate 20 Pro telefonu trebalo bi da bude dostupno nakon IFA sajmu u Berlinu, s time što Huawei svoje pametne telefone iz Mate serije tradicionalno predstavlja u oktobru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: