Skype je nakon 15 godina konačno dobio jednu korisnu funkciju

Duže od decenije Skype nije posedovao opciju snimanja poziva, ali je kompanija Microsoft je najavila da će uskoro korisnici Skype moći da uživaju u ovoj funkciji koja će biti dostupna svima.

Izvor: B92

Sreda, 18.07.2018.

12:21

Skype je nakon 15 godina konačno dobio jednu korisnu funkciju
GettyImages

U svojoj objavi, Microsoft je prvo predstavio veziju 8.0 za desktop računare, a potom obavestio sve korisnike popularne platforme za komunikaciju da će uskoro Skype dobiti novu funkciju na osnovu koje će korisnici moći da snimaju pozivea, piše Gazimodo.

Dok je aplikacija već stigla sa novim inovativnim funkcijama, kompanija je kazala da radi na nadogradnji snimanja poziva koja će, kako kažu, stići krajem leta.

''Snimanje razgovora u celosti funkcioniše preko Clouda, s time da ćete odmah nakon početka snimanja sve u razgovoru obavestiti da ste razgovor počeli da snimate. Snimanje razgovora kombinuje sve ekrane prisutne u razgovoru, kao i sve prozore koje su korisnici podelili'', pišu iz Microsofta.

Funkcija omogućava snimanje unutar oblaka, nudeći korisnicima mogućnost pristupu snimljenom razgovoru putem Windowsa, Maca, iOS-a, Android i Linuxa. Nova funkcija stiže krajem jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: