Konačno: Najavljen the Elder Scrolls 6

Nismo se nadali ovome ni u najluđim snovima, ali desilo se – na Bethesda e3 konferenciji je prikazan tizer trejler za The Elder Scrolls 6!

Izvor: play.co.rs

Ponedeljak, 11.06.2018.

18:04

Konačno: Najavljen the Elder Scrolls 6

Posle 7 godina čekanja i milion verzija Skyrima, konačno smo dobili potvrdu da se radi na šestom nastavku ovog legendarnog serijala. Na samom kraju Bethesda E3 konferencije, dok je Tod Hauard držao završnu reč, potpuno iznenada, pojavio se tizer trejler za The Elder Scrolls VI, što je izazvalo erupciju oduševljenja kod publike u hali i kod preko milion gledalaca na Twichu/Youtubeu, koji su uživo gledali prenos, piše Play.

Ruku na srce, osim veoma kratkog tizer trejlera, u kome samo vidimo nešto malo geografije Tamrijela (lokacija nepoznata, ali vrlo moguće High Rock) i čujemo novu naslovnu numeru, za sada još ne znamo praktično ništa, a sam Tod je napomenuo da je igra u dalekoj, dalekoj budućnosti, tako da je ne očekujemo pre 2022. godine i nakon desetogodišnjice Skyrima. Vrlo je očigledno da je trejler prikazan pre svega kako bi se “umirio internet”, jer su mnogi već počeli da sumnjaju da nikada nećemo da vidimo novi Elder Scrolls.

Tako da je ovo bila više poruka, “Evo, čisto da znate da je TES 6 u planu”, a da ćemo prve prave stvari iz igre videti tek možda za dve godine.

Ali ipak, lepo je znati da se radi nova The Elder Scrolls igra u “glavnom” serijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: