Napravio celo ostrvo iz serije “Lost” u Far Cry 5 editoru

Far Cry 5 je prva igra u čitavom serijalu gde zajedno uz igru dolazi i editor mapa i to su igrači oberučkle prihvatili, pa nam kreativni moderi svakog dana donose raznorazna iznenađenja. Recimo, još u martu je neko napravio potpunu repliku Duts 2 u Fary Cry 5.

Izvor: play.co.rs

Ponedeljak, 07.05.2018.

17:00

Napravio celo ostrvo iz serije “Lost” u Far Cry 5 editoru
foto: youtube/screenshot

izvor: play.co.rs

Ipak, mislimo da je sada pred nama ubedljivo najambiciozniji projekat koji smo videli napravljen u Far Cry 5 editoru. Youtuber Un-Break-Able je potpuno sam uspeo da što je moguće vernije rekreira čitavo ostrvo iz popularne serije Lost. Kaže da jedino veličina nije odgovarajuća, zbog ograničenosti editora, ali da se trudio da je skalira koliko je god to moguće.

Kaže još i da je Hydra stanica napravljena u skladu sa datim informacijama, odnosno njeni kompleksni prostori i raspored su replikovani onoliko koliko je bilo dostupnih informacija. Takođe, kaže da će čitava mapa biti znatno dorađena kada dođe Vietnam DLC za Far Cry 5, jer će tada stići razni modeli tropskih drveća koji će mu biti potrebni za vernije rekreiranje lokacije.

U svakom slučaju, poduhvat je zaista zadivljujući, i mi mu skidamo kapu, a kako sve to izgleda, možete videti na snimku ispod, zajedno sa navođenjem samog kreatora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: