The Crew 2 - 12 minuta vratolomnog gejmpleja

Kompanija Ubisoft vredno priprema svoju sledeću trkačinu, The Crew 2, i sada sa jednim odlaganjem datuma izlaska, rad teče po planu i pred nama je čak 12 minuta vratolomnog gejmpleja.

Izvor: B92

Subota, 21.04.2018.

14:38

The Crew 2 - 12 minuta vratolomnog gejmpleja
Foto: Youtube Screenshot/ IGN

Video ubedljivo prikazuje glavni adut igre, a to je fluidna promena vrste vozila, sa sportskog aviona na besni automobil i motorni čamac, i to bilo kojim redosledom. Sa aviona na kola se možete prebaciti iako letite u visini jednog nebodera i to bez problema, auto će samo pasti na asfalt i nastavljate sa vožnjom.

Takođe, u igri vas očekuje i dinamični sistem vremenskih uslova i smena dana i noći, tako da glamur Los Anđelesa, Majamija i ostalih gradova možete iskusiti pod blještavom svetlošću noći ili tokom maglovitih jutra.

Vašem autoru smeta jedino to što ulice ovih velikih gradova nisu prepune automobila, već polu prazne, što i nije toliko realistično, ali izgleda služi u svrhu arkadnog gejmpleja, piše play.co.rs.

The Crew 2 na police dolazi 29. juna za PC, PS4 i Xbox One, tako da ćemo o igri svakako saznati više na predstojećem E3 sajmu i Ubisoftovoj prezentaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: