Rockstar potvrdio: GTA IV ostaje bez dela pesama

Rockstar Games se ipak oglasio povodom isticanja licenci za muziku u GTA IV, što je verovatno zbog toga što su mediji jako dobro pokrili temu, i zbog grešaka napravljenih sa prethodnim igrama u serijalu.

Izvor: B92

Subota, 14.04.2018.

18:32

Rockstar potvrdio: GTA IV ostaje bez dela pesama

Studio je potvrdio da će određene pesme biti zauvek uklonjene iz igre zbog isticanja 10 godina stare licence, ali će na njihovo mesto doći neke nove pesme.

Iz Rockstara su u razgovoru za Gamespot naveli kako se većina pesama koje će biti uklonjene nalaze na Vladivostok FM stanici:

“Zbog isteka muzičke licence smo primorani da uklonimo određene pesme iz GTA 4 i Epizoda, uglavnom sa ruske pop stanice, Vladivostok FM. Ipak, planiramo da zamenimo neke od tih pesama novim na toj stanici.”

Ipak, developeri su ostali kratki o tome koje pesme će zapravo biti izbrisane, kao i koje pesme možemo očekivati na njihovom mestu. Za to ćemo, izgleda, morati da sačekamo 26. april, kada licenca ističe, piše Play.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: