Brza reakcija: Huawei poklonio telefon Dušanu Tadiću

Brzom reakcijom kompanije Huawei na vest da je našem fudbalskom reprezentativcu polomljen telefon, Dušan Tadić neočekivano je postao vlasnik inteligentnog telefona Huawei Mate 10 Pro.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.03.2018.

20:25

Brza reakcija: Huawei poklonio telefon Dušanu Tadiću

Poznati fudbaler srpske reprezentacije Dušan Tadić je, na konferenciji za medije održanoj pre dva dana u Staroj Pazovi, na pitanje sportskog novinara Aleksandra Stojanovića koliko ga ljudi zove za karte i dresove povodom predstojećeg svetskog prvenstva, odgovorio da ne zna jer je slomio telefon.

Predstavnici kompanije Huawei ispratili su ovu vest, odlučili da nagrade igrača zahvaljujući čijim golovima i asistencijama se reprezentacija Srbije kvalifikovala na Svetsko prvenstvo i poklonili mu pametni telefon Mate 10 Pro.
Novi telefon Dušanu Tadiću je uručila Danijela Jovanović, direktor marketinga Huawei Srbija, i tom prilikom saopštila da joj je izuzetno drago da je prva Huawei inteligentna mašina otišla baš u ruke golgetera koji je učinio mogućim da srpska reprezentacija, nakon 8 godina, ponovo bude u društvu svetske fudbalske elite i zaigra na najprestižnijem fudbalskom takmičenju na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: