Vampyr dobio datum izlaska u novoj epizodi veb-serije Dontnoda

Kao što smo donekle i očekivali, studio Dontnod je u novoj, ujedno i poslednjoj, epizodi kratkog veb-serijala za Vampyr otkrio tačan datum izlaska – 5. jun.

Izvor: B92

Petak, 09.02.2018.

19:50

Vampyr dobio datum izlaska u novoj epizodi veb-serije Dontnoda
Foto: YouTube screenshot

Četvrta epizoda serijala vezanog za ovaj akcioni RPG govori o “Pričama iz Mraka”, odnosno o važnosti izrade imerzivne igre sa odgovarajućom atmosferom Londona pogođenog španskom groznicom i ostavljanja jakog utiska na igrače.

U prethodnim epizodama kreatori su govorili o glavnom protagonisti, različitim vrstama vampira, dizajniranju okruženja i prikladne muzike, kao i o jako zanimljivoj mogućnosti pacifističkog prelaska igre bez ijednog načinjenog ubistva.

Priča prati Džonatana Rejda, lekara koji za vreme opake bolesti vodi dvostuku borbu – za spasavanje života obolelih i borbu protiv svoje žeđi za krvlju. Glavni karakter će posedovati drvo veština koje će biti moguće nadograđivati raznim sposobnostima koje pomažu u progresiji kroz priču.

Vampyr 5. juna izlazi za PC, Playstation 4 i Xbox One, a prednaručivanje je već omogućeno po ceni od 50$. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: