Bivši developeri STALKERa rade na Battle Royale igri

Ljudi koji su nam doneli S.T.A.L.K.E.R. igre su nakon odlaska iz studija GSC Game World ostali zajedno pod novoosnovanim studijom – Vostok Games – iz kojeg je 2015. godine na Steam Early Access došao Survarium, multiplejer pucačina.

Izvor: play.co.rs

Petak, 09.02.2018.

18:30

Bivši developeri STALKERa rade na Battle Royale igri
Foto: YouTube screenshot

Sa Survariumom i dalje u razvoju, Vostok Games predstavlja svoju novu igru, proisteklu iz sve veće popularnosti Battle Royale žanra, sa nazivom Fear the Wolves.

Borbe će se odvijati iz perspektive prvog lica, na mapi smeštenoj u Černobilju, gde radijacija vreba na svakom koraku. U svakom meču će učestvovati po 100 igrača, usamljeni ili udruženi u jedinice. Još je izneto da će postojati smenjivi ciklus dana i noći, kao i dinamični sistem vremenskih uslova. Kao osveženje u odnosu na ostale suparnike žanra develperi ističu postajanje PvE elemenata, pošto će se igrači susretati i sa mutiranim čudovištima.

Videćemo kako će se Fear the Wolves uklopiti u sadašnje stanje battle royale igara, mada nam na osnovu prvih informacija nudi već nešto novo.

Fear the Wolves će negde tokom 2018. godine izaći za PC i konzole. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: