Metal Gear Survive zahteva stalnu konekciju, čak i u singlplejeru

I Konami se sa svojim nadolazećim naslovom, Metal Gear Survive, pridružio trednu izdavanja survival igara koje zahtevaju od igrača da imaju konstantnu internet konekciju čak iako se igra singlpejer kampanja.

Izvor: B92

Petak, 19.01.2018.

20:45

Metal Gear Survive zahteva stalnu konekciju, čak i u singlplejeru
Foto: YouTube screenshot

Metal Gear Survive će takođe posedovati i ozloglašene mikrotransakcije, preko kojih će igrači kupovati in-gejm valutu i upotrebljavati je isto za kupovinu, ali sada booster pakovanja i drugih nadogradnji.

Konami je u razgovoru za Gamespot objasnio zašto je igri potrebna stalna konekcija i postojanje mikrotransakcija: “Zahtevanje onlajn konekcije u Metal Gear Survive je odrađeno kako bi se sprovela što bolja integracija singlplejera i co-op igranja. Ovo će nam pomoći da nastavimo sa redovnim pružanjem sadržaja i nakon izlaska.”

Nedavno je u javnost izbačen i video koji prikazuje kako izgleda početna misija u kampanji za koju je predviđeno da traje između 15 i 20 sati. Video prikazuje kako izgeda sukob sa hordama zombija i gradnja baza.

Da li je ovo još jedan razlog da se, pored toga što na kormilu više nije Hideo Kodžima, u vazduhu namiriše katastrofa videće se 22. februara, kada MGS izađe za PC, PS4 i Xbox One. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: