Najavljen Two Point Hospital, duhovni nastavak Theme Hospital

Nakon 20 godina od izlaska kultnog klasika i simulatora poslovanja, Theme Hospital, najavljen je njegov duhovni nastavak u vidu Two Point Hospital, iza kojeg stoji istoimeni studio, sačinjen od developera koji su radili na samom originalu.

Izvor: B92

Sreda, 17.01.2018.

18:17

Najavljen Two Point Hospital, duhovni nastavak Theme Hospital
Foto: Youtube Screenshot

Ovde će igrači imati zadatak da izgrade bolnicu i prilagode je svom ukusu, a zatim započnu lečenje pacijenata od svakojakih i otkačenih bolesti. Takođe, postoji mogućnost odabira osoblja i njihovog obučavanja, kao i širenja organizacije i medicinskog znanja.

Pored singplejera, moguća je i saradnja sa ostalim igračima u istraživanjima, ali i takmičenje kroz kompetitivni multiplejer.

Suosnivač studija Two Points, Geri Kar, je izjavio kako je nakon odlaska iz Bullfrog studija (odgovornog za Theme Hospital) i nakon 20 godina gajio ambiciju kao kreiranju ovakvih naslova.

“Vrednosti su i dalje iste, humor je važan. Theme Hospital je imao svoj čudni pristup ka žanru simulacija. Nije bio previše ozbiljan, ali je zapravo bio odlična simulacija”, dodao je on.

Two Point Hospital izlazi za PC na jesen ove godine.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: