Najavljena nova Total War igra smeštena u drevnoj Kini

Kompanija Sega i Creative Assembly su nam otkrili najnoviju igru u dugovečnom Total War serijalu koja, kao što je najavljeno pre dve godine, prati potpuno novu eru.

Izvor: play.co.rs

Petak, 12.01.2018.

14:55

Najavljena nova Total War igra smeštena u drevnoj Kini
Foto: YouTube screenshot

Radnja Total War: Three Kingdoms je smeštna u drevnoj Kini i prati tri junaka koja ulažu sve napore kako bi sa vlasti smakli tiranina, Dong Zua, i ponovo ujedinili i vratili stabilnost u razorenoj Kini.

Put do povratka mira i stabilnosti svakako neće biti lak, pošto saveznici pored zajedničkih gaje i svoje skrivene ambicije, koje mogu ozbiljno uzdrmati put do trijumfa.

Tematika i sinopsis koji krase novu igru su svakako zanimljivi, a s obzirom da na igri rade veterani iz ove oblasti znamo da nas očekuje još jedno remek delo u serijalu strategija.

Tri Kraljevstva možemo očekivati na jesen ove godine, u kojoj nas očekuje još jedna kao deo Total War Sage – Thrones of Brittania. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: