Čemu zapravo služi aplikacija Wallet na iPhone-u?

Apple Wallet aplikacija dolazi preinstalirana na svakom iPhone-u i iPad-u. U njoj možete sačuvati razne kartice, kartice sa popustima, kupone, i više-manje sve što podržava tu aplikaciju. Prilično je jednostavno, pogledajte!

Izvor: B92

Utorak, 02.01.2018.

15:31

Čemu zapravo služi aplikacija Wallet na iPhone-u?

Sa iPhone-om u džepu možete da se osećate kao da vam ništa drugo nije potrebno. Aplikacija Wallet vam pomaže u tome – od karata za koncert pa do raznih propusnica, sve se nalazi na jednom mestu zahvaljujući pametnim uređajima. Ova aplikacija nas sve više i više približava potpunoj digitalizaciji.

Da biste uspešno koristili ovu aplikaciju, trebaće vam:
  • Bilo koja kartica koja podržava aplikaciju Wallet
  • Aplikacija Wallet (ako je nemate verovatno koristite stariju verziju iOS-a koja ne podržava Wallet)
  • 2 minuta slobodnog vremena


Možete sačuvati nekoliko različitih kartica iz različitih izvora koje podržavaju Wallet. Od kartica mobilnih aplikacija do raznih kartica i popusta, a u slučaju online kupovine karata za koncerte ili avio prevoz, tu kartu možete importovati u Wallet putem aplikacije Mail. Možete slati i primati kartice od vaših prijatelja putem iMessages ili AirDrop-a. Možete preuzeti svoju karticu putem bilo kog internet pregledača. Dobro je imati na umu da Wallet nije podržan od strane svih aviokompanija, restorana, kafića, itd., ali njihov broj se povećava.

Pored svih ovih funkcija, aplikacija Wallet u osnovi služi za organizaciju vaših debitnih i kreditnih kartica, ali nažalost, Apple Pay još uvek nije dostupan u našem regionu, tako da ih ne možete koristiti.

Čim budete imali nekoliko kartica u vašoj kolekciji, dobićete mogućnost da ih reorganizujete. Pritisnite Edit u donjem desnom uglu kako bi zamenili ili obrisali karticu. Pritiskom na info možete podeliti sve vaše karte i kartice, kao i druge pojedinosti, sa drugima.

Ako bioskop u koji idete nije kompatibilan sa ovim sistemom, ili ne možete doći do svojih nagradnih bodova u vašem Apple Wallet-u, postoji brzo rešenje za to. Uz aplikaciju Stocard, možete videti sve vaše kartice i dodati ih u vaš virtuelni novčanik kako biste ih jednostavno mogli koristiti sa vašim iPhone-om ili Apple Watch-om, piše "iMagazin".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: