Dashing Queen - nova avantura koja će vas dovesti do "ludila"

Nezavisni gejming studio Stick&Rope objavio je novu igru pod nazivom Dashing Queen.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.12.2017.

17:45

Dashing Queen - nova avantura koja će vas dovesti do
Èlanovi studija Stick&Rope

Mehanika igre zasniva se na gađanju loptice lopticom iste boje, nakon čega ona menja boju, koju igrač ponovo mora da pronađe i pogodi.

Zvuči jednostavno, ali situaciju komplikuje to što se loptice kreću, a igrač ih ne gađa direktno, već mora da pretpostavi koliko će se glavna loptica pomeriti i na kom mestu će se naći prilikom sudara. Ovaj osećaj stiče se vremenom, pa se loptice u početku kreću lagano, kako bi se novi igrači navikli na njih.

Iako su pravila igre jednostavna, teško je ostvariti dobar rezultat, zbog čega je kompetativna. Odlična je za ekipu koja voli međusobno da se nadmeće, a takmičenje se pretežno odvija na polju koncetracije i preciznosti.

Zanimljivo je videti da se novi igrači muče da pogode 2-3 puta zaredom cilj, a iskusniji i 50-60 puta dok ih ne izda koncentracija, što pomalo podseća na Flappy Bird momenat.
Foto: Screenshot
Igra je grafički jednostavna, ali ispolirana, sa zanimljivim efektima usporavanja vremena prilikom ciljanja, interesantnim skinovima i preciznim animacijama.

U poslednjoj verziji igre, dodati su i modovi koji dodaju raznolikost i različite mehanike koje se sve baziraju na izvornom gejmpleju a prelaze se u nivoima za razliku od glavnog beskonačnog moda.

Ova igra za tim predstavlja veliki uspeh u vidu novog iskustva i spremnosti da se dalje upusti u veće stvari. Nadamo se da će njihova priča, koja je počela sa poslovicom "sve u svoje vreme" kao načelom još dok su članovi grupe bili studenti, trajati još dugo.

Tim za sledeću godinu sprema još bolje i zanimljivije naslove, a do tada isprobajte Dashing Queen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: