Zaviri u budućnost... poseti Future Park

U okviru Beogradske zime, u organizaciji Sky music-a, u sali 4 Beogradskog sajma, od 15. do 24. decembra odrzaće se Future Park, najveći zabavni cyber park u Evropi.

Izvor: B92

Petak, 15.12.2017.

16:41

Zaviri u budućnost... poseti Future Park
foto: promo

U gradu budućnosti roditelji će imati priliku da priuste deci nezaboravan provod, ali i edukativne panele i zabavne programe - tehnologija virtuelne realnosti, Counter Strike turnir, Airsoft poligon, zatim bogat muzički program, karaoke takmičenje, pozorišne predstave, ali i druženje sa omiljenim Instagram i YouTube zvezdama kao sto su Marija Žeželj, Jana Dacović, Totemia, Kika, Mudja i Cale, Yasserstain, Full Burazeri, Ruza Rupic, Huligani iz gimnazije i drugi samo su deo jedinstvenog iskustva apsolutne inovacije koje vas ove zime očekuje u Future Parku!!

Karte za Future Park dostupne su na svim prodajnim mestima Moj kiosk.
foto: promo
Veliko dešavanje na Future Parku ticaće se predstavljanja budućnosti IT industrije u Srbiji. Tim dvadesetogodisnjaka predstaviće projekat na kom rade već godinu dana, pod nazivom "HookApp". Radi se o prvoj srpskoj dejting aplikaciji koja će prodrmati nase, ali i svetsko tržište. Svi posetioci Future Park festivala na sajmu biće u prilici da upoznaju i povežu se sa mnogim ličnostima iz IT sektora, kao i samim timom koji stoji iza "HookApp" aplikacije.

Takođe, bice održan prvi međunarodni Winner of the Future turnir u Counter Strike-u. Na turniru ce ucestvovati brojni inostrani timovi, kao i predstavnici iz Srbije, a čitav događaj odvijaće se u centralnoj areni Beogradskog sajma, uživo, pred brojnim gledaocima. Pored turnira, ljubitelji igara moći će da se oprobaju u različitim igrama u gejming zoni koja se nalazi u sklopu festivala.

Za sjajan provod uz dobru muziku postaraće se Nevena Božović, Sara Jovanović, Yasserstain, Lift bend, Marija Žeželj, DJ Park and Ride, a organizovani su i prateci programi u kojima će svi posetioci moći da uživaju - karaoke, pozorišne predstave, paneli...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: