Marvel Heroes igrači traže da im se vrati novac

Dizni je nedavno objavio da prekida saradnju sa developerom Gazzilion i da ujedno gasi MMO nalik Diablu, Marvel Heroes, što znači da će mnogi igrači ostati virtuelnih dobara i novca uloženog putem mikrotransakcija.

Izvor: B92

Utorak, 21.11.2017.

13:44

Marvel Heroes igrači traže da im se vrati novac
Foto: Youtube Screenshot

Pred najvećim problemom su oni koji su novac uložili u kratkom periodu pre donošenja ove nagle odluke, kao i igrači na konzolama, koji su u Marvel Heroes imali prilike da uživaju samo par meseci.

Novac se najviše trošio na otključavanje brojnih heroja, koji su koštali po 7 dolara i dodatne opreme.

Na redditu se javlja veliki broj ljudi koji žele povraćaj novca ili su tu oni koji su ve pokušali da povrate svoje i govore o svojim iskustvima.

Igrači na Xbox su uglavnom bili uspešni sa dobijanjem svog novca nazad, neki su povratili čak i ono što su uložili tokom popusta, neki su povratili sume od preko 400$ iako se radi o novcu koji su uložili na samom izlasku igre za Xbox konzole.

Sa druge strane, igrači na Playstation konzoli nemaju uspeha u razovoru sa PSN podrškom i očajnički pokušavaju da vrate svoje pare.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: