Motorola ima novi tablet, mnogi se pitaju: Zašto?

Motorola je obeležila svoj povratak u svet tablet računara novim Moto Tab modelom, čije karakteristike i nisu baš nešto posebno impresivne.

Izvor: B92

Sreda, 15.11.2017.

17:15

Motorola ima novi tablet, mnogi se pitaju: Zašto?
Printscreen YouTube/AT&T

Uređaj koristi operativni sistem Android 7.1, a pokreće ga Snapdragon 625 procesor. Ima 2GB RAM memorije i 32GB postora za skladištenje podataka.

Ekran dijagonale 10,1 inč prikazuje sliku u rezoluciji 1080p. Novi Moto Tab napaja baterija od 7.000mAh. Uređaj ima senzor otiska prsta i jedan USB-C port, navodi The Verge.

Jedino što se kod ovog tableta izdvaja je takozvani "TV mod", koji korisnicima omogućava da gledaju TV programe i snimljene emisije posredstvom servisa "DirecTV". Uređaj je, naime, razvijen u saradnji sa telekomunikacionom kompanijom AT&T, koja nudi usluge tog servisa.

Ono što zbunjuje poznavaoce je zbog čega je ime Motorola moralo da se vraća u igru, kada je isto moglo biti urađeno i sam nekim od Lenovo modela (koji je, verovatno, za ovu priliku samo prepakovan).

Moto Tab će biti dostupan od 17. novembra po ceni od 299 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: