Warface dobija Battle Royale mod

Praćeno ogromnom popularnošću koju je stekao PUBG, mnoge druge kompanije i developeri se sve više okreću ka Battle Royale žanru. Jedna od njih je i Epic Games sa svojom igrom, Fortnite: Battle Royale, a sada je tom stazom krenula i Crytekova f2p pucačina Warface.

Izvor: play.co.rs

Ponedeljak, 13.11.2017.

20:30

Warface dobija Battle Royale mod

Slično kao i u prethodnim, postoji velika mapa sa zonom igranja koja se konstantno smanjuje, na kojoj se igrači nasumice nađu i bore do poslednjeg preživelog, nije zvanično naznačenokoliko igrača učestvuje po borbi, ali prema klipovima sa Jutjuba postoji samo 16 igrača.

Battle Royale mod za Warface će biti dostupan tokom ograničenog perioda, bar trenutno, pošto razvojni tim želi da prvo čuje povratnu informaciju od igrača.

Warface je izašao 2013. godine i oduvek je bio besplatan za igranje, pruža brojne modove igranja, kao što su PvP, PvE mečevi, rangirani, Deathmatch, Destruction i mnogi drugi. U igri postoje 4 klase, Snajper, Inžinjer, Vojnik i Medik, svaka od njih poseduje razičita oružja i zadatke.

Biće jako zanimljivo videti kako izgleda ovaj, sve popularniji, mod sa manjim brojem igrača.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: