XBox One X učitava igre brže od XBox One S

Dolazak najnovije Majkrosoftove konzole je samo par dana daleko, što znači da su mnogi popularni strimeri stigli do svog primerka Xbox One X nešto ranije od ostalih. Oni su otkrili da igre, pored brojnih grafičkih poboljšanja, poseduju znatno brže vreme učitavanja od drugih konzola

Izvor: B92

Utorak, 07.11.2017.

21:27

XBox One X učitava igre brže od XBox One S
Foto: Gettyimages

Među njima se nalazi Rej Koks, na internetu poznatiji kao Stallion83, koji je na svom Tviter profilu izbacio dva klipa, gde je prikazana veća brzina učitavanja GTA 5 i Assassin’s Creed: Origins igara sa internog HDD-a X konzole u odnosu na Xbox One S.

GTA 5 igra kojoj treba poprilično vremena da se učita, ali je Xbox One X ekran učitavanja prešao za samo 24 sekunde, dok kod Xbox One S trebalo 1 minut i 7 sekundi. Assassin’s Creed: Origins je dosta promovisan uz pomoć nove konzole na svim većim sajmovima tako da je sasvim očekivano da pruža znatno bolje performanse

Grand Theft Auto V: Assassin’s Creed: Origins: Xbox One X na tržište dolazi 7. novembra i prodavaće se po ceni od 500 dolara.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: