Facebook uvodi novinu koju niko nije želeo

Facebook uvodi novinu koju niko nije tražio i koja će svima ići na živce.

Izvor: index.hr

Subota, 23.09.2017.

14:58

Facebook uvodi novinu koju niko nije želeo
Foto: Gettyimages

Više nećete moći da špijunirate ljude na Facebook-u, a da oni ne znaju da ste tu. Na vašem profilu pisaće kada ste poslednji put bili aktivni.

Sličnu stvar je imao nekad popularni MySpace koji je kraj profilne slike korisnika sitnom oznakom davao svima na znanje da je korisnik online, a sada to stiže i na Facebook.

Da Facebook već testira novine, primetili su na portalu Mashable i otkrili da će, kad niste aktivni, pisati pre koliko vremena ste bili online.

Dosad je taj "online status" bio vidljiv samo na Facebook Messenger-u, ali sada će svi vaši prijatelji uvek moći da vide kada ste na toj društvenoj mreži. Srećom, tu opciju neće moći da vide oni koje nemate u prijateljima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: