Šta se krije iza Total War: WARHAMMER 2 priče?

Novi video na Total War kanalu nam otkriva priču iza nedavno najavljenog drugog dela u trilogiji Total War: WARHAMMER.

Izvor: play.co.rs

Petak, 21.04.2017.

17:55

Šta se krije iza Total War: WARHAMMER 2 priče?
Foto: Total War / Youtube screenshot

U novom snimku nas gejm direktor Ijan Roksbura vodi kroz osnovu priče u nastavku i usput analizira trejler koji je publika videla kada je igra najavljena.

Priča se vrti oko Velikog Vrtloga koji je napravljen kako bi usisao magiju koja je dozvoljavala silama haosa da dospeju na svet. Vortex je sada naravno ugrožen i čitav svet se podigao na mnoge, jedni ga brane jer znaju kakav užas stoji iza njegovog uništenja, dok ga drugi imaju na umu kao izvor velike moću koju mogu koristiti u svoju korist.

Zapravo, kako stvari trenutno stoje, jedino su High Elves i Lizardman rase koje štite Vortex, jer su oni i pomogli u njegovom stvaranju, dok sve ostale rase žele na neki način da se “ogrebu” za njegovu moć ili čak vrate sile haosa nazad.

U svakom slučaju, ne sumnjamo da nas čeka sjajna kampanja, jer je prvi deo igre bio zaista sjajan, i jedno od najboljih Warhammer iskustva poslednjih godina. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: