Android 7.0 Nougat postao dostupan korisnicima

Google je objavio na kojim će uređajima moći da se preuze Android 7.0 Nougat operativni sistem.

Izvor: zimo.dnevnik.hr

Sreda, 24.08.2016.

19:21

Android 7.0 Nougat postao dostupan korisnicima

To su Huawei Nexus 6P, LG Nexus 5X, Motorola Nexus 6, HTC Nexus 9, Asus Nexus Player, Google Pixel C i General Mobile 4G.

Preuzimanje stiže malo više od mesec dana nakon što je stigao poslednji Android 7.0 Developer Preview, što je u skladu s Googleovim izmenjenim smernicama za ovu godinu.

Kao što je slučaj i s drugim Googleovim nadogradnjama, za krajnju objavu Android 7.0 Nougat platforme biće potrebno nekoliko nedelja, a biće nadograđeni i uređaji koji trenutno pokreću Developer Preview.

Android 7.0 Nougat imaće mnogo noviteta, a neke od njih su: mogućnost postavke više jezika, 72 nova emojija, multi-window funkcionisanje, način za brzo prebacivanje na prethodnu aplikaciju, Vulkan grafički API, namenski VR mod, Doze on the Go za bolje trajanje baterije kada ste u pokretu, prilagođene brze postavke (Quick Settings), enkripciju spremljenih datoteka i još puno drugih stvari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: